academie

Academie voor professionals

Inspirerende masterclass voor bedrijven, organisaties (non profit en profit) en scholen die bereid zijn ‘om’ te denken en daarmee een nieuwe wereld te betreden.
 
Onze initiatoren hebben jarenlang ervaring opgedaan hoe je systemen kunt doorbreken en out of the box kunt denken. (o.a. bij kinderopvang, gehandicaptenzorg, thuiszorg, ouderenzorg, Pameijer, Stichting Beschermde Wieg en Stichting het Babyhuis.) Belangrijk als je klantgericht te werk wilt gaan.
Boek een van onze trainingen om samen met je team de uitdaging aan te gaan om systeemoverschrijdend te denken en te handelen.
 
Wij geloven in hulp van mens tot mens, vanuit kracht in plaats van macht. Met gelijkwaardigheid, duidelijkheid en werkplezier.

Voordelen

Wij zijn niet bang buiten de gebaande paden te treden en willen dat graag uitdragen aan anderen. Deze inspirerende masterclass richt zich specifiek op:

  • Systeemoverstijgend denken en handelen
  • Kracht inzetten om beweging te realiseren
  • Respect en gelijkwaardigheid nastreven
  • Medewerkers, studenten inspireren hun droom te volgen
  • Buiten de gebaande paden treden om een doelgroep beter te bedienen
  • Aandacht voor stress-sensitieve hulpverlening

 

Tijdens de masterclass is er speciale aandacht voor je eigen kwetsbaarheid als hulpverlener. Als je je menselijkheid laat zien, iets van jezelf toont of misschien zelfs emotie laat zien, maak je het makkelijker voor de ander om zich ook open te stellen.
Een natuurlijke eigenschap die nog te vaak onderbelicht is en weinig gebruikt wordt in de hulpverlening, maar wel heel essentieel is voor het slagen van een traject.

Masterclasses

Academie voor Professionals

De masterclass is inclusief gezonde drinks & bites

Tarief (max. 15 personen)
150 – 2 uur
300 – 4 uur
Scholen: 200 – 2 uur

Energizers bij te boeken

♥  IJsbad
♥  Yoga
♥  High intensity training
♥  Ademsessie

Lef, energie, humor en liefde creëren de inspiratie die ik voel.

teambuilding
stokholm huren
aarde zand

Het heeft me zoveel energie gegeven om met jullie samen te zijn. Wat een fijne ambiance in het Stokholm pand. Jullie weten te verbinden en het beste uit het individu en de groep te halen.