top

ADEM
JE MOOISTE LEVEN

Mijn naam is Jolanda Valk en ik ben werkzaam als ademcoach. Ik geef ademsessies met de techniek verbonden ademhaling, individueel en in groepsverband. Dit doe ik vanuit de intentie adem je mooiste leven en vanuit mijn levensmissie leven vanuit liefde.

Vanaf mijn 15de jaar ben ik super nieuwsgierig naar bewustwording. Wat een geschenk was het dat mijn vader mij meenam naar yoga en bewustwordingsweekenden. Daar is voor mij een prachtige reis begonnen.

jolanda-valk
Unless you are willing to experience new things, you’ll never realise your full potential
Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element

ADEMREIS

Ik heb mij in diverse stromingen verdiept, waaronder reiki, mindfulness, voeding, massage, NLP, BMR, meditatie, systemisch werk, familie opstellingen, tijdlijntherapie, de Wim Hof methode en nog zoveel meer.
Op het moment dat ik in aanraking kwam met de techniek verbonden ademhaling wist ik meteen, dit is het voor mij en dit ga ik de wereld vertellen.

Adem is zuurstof. Zuurstof is leven. Meer zuurstof is letterlijk toelaten van meer leven.
Het toelaten van jouw leven en het ten volle omarmen, met alles wat daarbij hoort.

In ons leven maken we mooie en minder mooie dingen mee. Hier komen positieve en negatieve emoties bij vrij. Wij mensen hebben de neiging deze emoties op te slaan in ons lichaam. Dit kan ervoor zorgen dat er blokkades optreden. Onze energie stroomt niet meer en dit heeft invloed op onze totale gezondheid en de manier waarop we in het leven staan.
Met verbonden ademhaling komen deze emoties langs en gaan we ermee ademen.
De negatieve lading lost hierdoor op en we integreren ze op een mooie positieve manier in ons lichaam. Dit heelt ons lichaam op elk vlak. Het nodigt je uit om makkelijker en vrijer in het leven te staan.
Leven vanuit jouw ware kracht in het hier en nu.
Doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen en je mooiste leven leven.
Met beide benen op de grond en je hoofd in verbinding met je hart.

 

Ga je mee op ademreis?
Lieve groet,