top

Company

Het nieuwe werken

Stokholm Changemaking Community heeft een uniek programma ontwikkeld met als doel dat medewerkers gezond, vitaal en energiek worden en blijven.

Vitale medewerkers die vanuit een goede balans met passie en energie werken, maken het verschil. De vitaliteit van mensen heeft immers niet alleen een directe invloed op duurzame inzetbaarheid en gezondheid, maar ook op creativiteit en innovatie. Hierin is een belangrijke rol weggelegd voor organisaties en hun leidinggevenden.

 

Een organisatie is zo gezond en vitaal als zijn medewerkers. Aandacht besteden aan de vitaliteit van je mensen betaalt zich dus terug.
bedrijven
Left Parallax Background Element

Research

Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse werknemers weinig vitaal zijn en dat persoonlijke ontwikkeling hen helpt dit terug te vinden. 1 op de 7 werknemers heeft burn-out klachten.

Slechts 12 procent van de werknemers bestempelt zichzelf als vitaal. Deze mensen zijn bevlogen, veerkrachtig en ‘in control’ over hun eigen professionele leven. De rest ervaart veel werkdruk, voelt zich beknot en is vaak ziek. Dit is de voornaamste conclusie uit het onderzoek ‘Vitality Connected’, uitgevoerd door Schouten & Nelissen en Intermediair.

De onderzoekers omschrijven vitaliteit als levenskracht waarmee mensen krachtig in hun leven en werk staan. Dat mensen energiek zijn, zich prettig voelen en betrokken zijn. Vitaliteit maakt volgens hen dat medewerkers met energie een bijdrage kunt leveren vanuit hun talenten. Het onderzoek laat zien dat werkgevers veel winst kunnen behalen als ze de vitaliteit van hun mensen verbeteren.

Mensen met een hoge vitaliteit zitten lekker in hun vel, hebben levenslust en genieten vaak ook een goede gezondheid. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt bovendien dat vitale en bevlogen medewerkers efficiënter en productiever zijn en tot meer tevreden klanten leiden. Werken aan vitaliteit maakt dat je een aantrekkelijke werkgever wordt.
Bron: www.pw.net

company

Stokholm
Company Program

Er wordt gewerkt aan zelfinzicht, stressreductie, hervinden van talent en kracht, het vinden van balans en rustmomenten, beweging en er volgt een total body scan via Biofotonen Therapie.

Aspecten die in het programma aan bod komen:

  • Personal Trainer
  • Personal Coaching
  • Mindfulness coaching
  • Yoga
  • Ademtherapie
  • Biofotonen therapie
  • Gebruik Cryospace
Left Parallax Background Element