stokholm-beeldmerk
|
|
instagram
top

FAMILIEOPSTELLINGEN

Mijn naam is Jolanda Maljers. Om leren gaan met mijn eigen hooggevoeligheid was (en is soms nog) een grote uitdaging en in mijn zoektocht liep ik in de reguliere medische wereld tegen veel onbegrip aan. De alternatieve geneeskunde en energiewerk openden een andere wereld voor mij en liet me zien dat hooggevoeligheid niet lastig is, maar juist je kracht kan zijn.

Door verdieping te zoeken en diverse opleidingen te volgen werk ik nu o.a. met Systemisch werk/familieopstellingen, NEI (Neuro emotionele integratie), NLP (Neuro linquistisch programmeren) EE (emotioneel evenwicht), reiki en intuitie. Mijn ervaringen en expertise maken dat ik andere mensen kan begeleiden naar een andere kijk op zichzelf, waardoor ze krachtiger en gezonder in het leven kunnen staan.

familieopstelling zonsondergang
Left Parallax Background Element

INFORMATIE

Systemisch werken/Familieopstelling
In een familieopstelling stel je een onderdeel van het leven van de cliënt op, waarmee deze worstelt. Hierdoor wordt het onbewuste zichtbaar en komt de informatie in het bewustzijn. Door interventies kunnen patronen doorbroken worden en verstrikkingen oplossen. Familieproblemen, loopbaanvragen, terugkerende angsten en ziekte kunnen door deze methode nieuwe inzichten geven.
Organisatieopstellingen: deze methode is te gebruiken voor bedrijven om inzichten te verkrijgen die positieve invloed heeft op zowel de individuele medewerker als het team.

Vraagsteller:
Het is vooraf niet duidelijk hoelang een opstelling duurt. Dit kan 20 minuten zijn, maar ook 1,5 uur. Het wetend veld laat zien wat er nodig is. De uitkomst is even krachtig. Een paar dagen voor de opstelling wil ik graag even telefonisch contact voor wat informatie en om de vraag duidelijk te krijgen.

Representant:
Als representant vertegenwoordig je een stuk/deel/persoon van de vraagsteller. Dit is altijd een overlap met iets wat in jezelf leeft. Je geeft hiermee de vraagsteller inzicht in zijn situatie en heelt ook jezelf.

Kosten vraagsteller € 75
kosten representant € 20

 

NEI sessie

Staat voor Neuro Emotionele Integratie en heeft als uitgangspunt de balans te herstellen tussen de linker en rechter hersenhelft.
Elke emotionele gebeurtenis waarbij emoties niet geuit zijn, elk gevoel dat niet geplaatst kan worden, geeft storing (blokkades) in ons systeem. Door contact te maken met het systeem van de cliënt sporen we deze storingen op, zoeken de oorzaak daarvan en neutraliseren die. Hierdoor kan de energie weer gaan stromen. Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 105

Neem voor de NEI sessie direct contact met mij op om kennis te maken en een datum af te spreken. Dat kan per mail of telefoon 06-27843527.

jolanda prana
remember-masterclass

Info
& Reserveren

Sessie Familieopstellingen

Tijd: 19.30-22.00 uur

Kosten vraagsteller: € 75

Kosten representant: € 20

Locatie: Stokholm, Dordrecht

Inclusief: Sapjes, thee, koffie en lekkers

Reserveer Familieopstellingen

Selecteer de datum van je keuze en het aantal plaatsen, vul je gegevens in en reken af. Je ontvangt dan direct de reserveringsinformatie en het toegangsbewijs in je mailbox.

Left Parallax Background Element