stokholm-beeldmerk
|
|
instagram
top

Stokholm
Gym

Mijn naam is Zoltan Vilagi en ik ben geboren en getogen in Hongarije. Sport heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. Op jonge leeftijd beoefende ik al veel verschillende sporten, waaronder voetbal en atletiek. Na aanhoudende blessures besloot ik me meer te gaan richten op de gezondheid en fitheid van het menselijk lichaam.
Nadat ik mijn sportgymnasium had afgerond behaalde ik in 2009 mijn diploma ‘sportmanagement en health improvement’ aan de universiteit in West-Hongarije. Met mijn diploma op zak ben ik naar het buitenland vertrokken om te gaan werken in de fitnessbranche, een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad.

Als personal trainer laat ik je kennis maken met je fysieke bestaan door diverse vormen van beweging te integreren in de training. Jouw persoonlijke doelstellingen staan voorop, en door middel van kracht, evenwicht, snelheid, flexibiliteit en ademhaling werken we samen aan een algeheel gezond en krachtig lichaam.

Met mijn enthousiasme, ervaring en kennis wil ik je motiveren en inspireren om te werken aan een gezond leven. Ik streef ernaar om het optimale resultaat te behalen door het leveren van kwalitatief goede trainingen, zonder daarbij het ‘fun’ aspect uit het oog te verliezen. Als jij consistent en verantwoord traint, kun je daar namelijk heel lang plezier aan beleven.

Right Parallax Background Element

Informatie

Bij Stokholm zorgen niet alleen de professionalteit en het enthousiasme van onze instructeurs voor een verantwoorde, effectieve en zeker ook leuke work-out. Ook staat bij ons de beste apparatuur van Technogym voor je klaar om je doelen te bereiken.

Stokholm Gym is een boutique-gym met alles wat nodig is voor een gezond en sterk lichaam, maar wij houden wel van exclusiviteit en persoonlijke aandacht. Je kunt bij ons alleen of in kleine groepen trainen en voor jezelf of onder de professionele leiding van Personal Trainer Zoltan.

Tarieven
Gym, 2 keer p/mnd € 22,50 Onbeperkt per maand € 85
personal-trainer