zonsondergang

Masterclass
Intenties, Mindset en Manifestatie

Deze masterclass geeft je inzicht in je handelen, nodigt uit om denken en doen in lijn met elkaar te brengen en geeft tools om jouw leven positief te beïnvloeden door manifestatie.
Alles wat je denkt heeft direct invloed op je zijn. Negatieve gedachten, angsten, boosheid en stress maken dat de ruimte voor positiviteit krimpt. Tijdens deze masterclass leer je daar bewust van te worden en in de praktijk te brengen, waardoor positiviteit als een magneet naar je toetrekt.

Jij bepaalt zelf hoe het met je gaat en hoe je met gebeurtenissen omgaat. Wanneer je je daar bewust van wordt, net als van de kracht van je gedachten, krijg je veel meer regie over je leven.
Je leert bewuster te kiezen voor waar je je goed bij voelt en wat je liever laat. Loslaten waar je geen invloed op hebt en invloed uitoefenen daar waar je dat wel hebt.

Voordelen

Deze masterclass geeft je inzichten in hoe je beter kunt afstemmen op je gevoel, hoe jouw gedachten kunnen matchen bij wat jij graag wil. Wij helpen je de grootsheid in jou wakker te maken, zodat jij veel krachtiger in het leven staat en voor jou kiest.
Je hoeft alleen maar ‘ja’ te zeggen, dan beweeg je mee met de stroom van het leven.

  • Regie over de wijze waarop jij jouw ideale leven leeft
  • Meer aan jezelf toekomen en aan wat jij belangrijk vindt
  • Balans in denken en doen
  • Positief beïnvloeden van gedachten, emoties en overtuigingen
  • Meer ruimte, kracht, bewustzijn en levensvreugde

Masterclass

1-daagse Masterclass Intenties, Mindset en Manifestatie 
Tijd: 10.00-14.00 uur

Duur: 1×4 uur
Tarief: 95
Inbegrepen: lunch, 2x energizer, gezonde drinks & bites

Energizers:

       ♥  1x IJsbad
       ♥  1x ademsessie

Inspirators: Barbara en Kitty

kitty nusteling
inspirator barbara muller

Jarenlang heb ik mezelf de grond in gepraat, alsof ik het leven niet waard was. Deze sessie heeft me, dankzij een liefdevolle confrontatie, geholpen patronen te doorbreken en in mogelijkheden te denken. Dankbaar te zijn en slechte gedachten om te buigen naar mooie. Het werkt echt!

barbara op bank
empower
aarde zand