ademkracht

De kracht van adem

Heb jij last van onrust, hyperventilatie, burn-out klachten, depressie, angst, onzekerheid, stress, malen, slapeloosheid, verdriet, woede, stramme spieren, hoofdpijn en snel geïrriteerd zijn? Of voel je dat er meer uit het leven te halen is dan je nu doet?

Door regie te nemen over je adem, pak je de regie op jouw leven terug.

Ademsessies

In Stokholm bieden we diverse ademsessies, met als doel je bewust te maken van de kracht van adem. Een tool, die je altijd in kunt zetten om meer geluk en vreugde in je leven te ervaren. In Stokholm nodigen wij jou uit om de kracht van jouw adem te ervaren. Door er thuis mee aan de slag te gaan, wordt dit voor veel deelnemers een vast patroon in hun leven.

Wij kunnen niet zonder onze ademhaling. Het is het eerste dat we doen als we geboren worden en het laatste als we de aarde verlaten. Per dag ademen we zo’n 25.000 keer, veelal onbewust.

Een gezonde adem werkt krachtiger dan een medicijn en is belangrijker dan gezond eten en voldoende beweging. Want je kunt nog zo gezond leven; als je adem onnatuurlijk verloopt, kan je lichaam niet optimaal functioneren.

Door negatieve gedachten, gebeurtenissen en emoties, ontstaat er een onnatuurlijk adempatroon. Dit herken je aan een oppervlakkig ademhaling, hoog in je borst ademen, een haperende adem, te snel ademen en door je mond ademen.

Veel mensen zoeken externe oplossingen voor hun klachten, meestal in de vorm van medicatie. Terwijl wij de regie hebben over het meest krachtige medicijn: onze adem. Wij zijn de alchemist van ons eigen lichaam. In een paar minuten zijn wij in staat via de adem ons centraal zenuwstelsel te beïnvloeden. Van stress naar ontspanning.
De ademsessies die wij aanbieden, zijn een wetenschappelijk bewezen boost voor ons immuunsysteem. Ademsessies masseren en versterken je organen, je ademhalingssysteem en je buikspieren.

De ademsessies in Stokholm laten op een zachte wijze onverwerkte emoties, negatieve gedachten, overtuigingen en trauma’s uit het verleden uit je onderbewustzijn omhoog komen. Als je daar doorheen ademt, ontspant je adem en lost de herinnering aan die pijnlijke emotie uit je celgeheugen op. De emotie is gezien, doorleefd en maakt ruimte voor liefde en vreugde.

De coaches van Stokholm kijken ernaar uit jou te begeleiden.

Fijne ademsessie, helder verhaal en spetterende afsluiting in het ijskoude bad!

yoga in stokholm
empower
powervrouw