stokholm-beeldmerk
|
|
instagram
top

MASTERCLASS
RELATIE OPFRISSER

Een liefdevolle boost voor jouw relatie.
De kunst van de relatie is een masterclass voor mensen die geloven in de groei van hun relatie en daar graag energie in steken.
Het is normaal dat je relatie weleens in een dip zit. Het afgelopen jaar vol beperkingen en meer samen thuis te zijn, heeft er voor veel stellen toe geleid dat hun relatie in een dip is gekomen. Irritaties, verdriet, verschillende verwachtingen, niet uitgesproken verlangens. Elkaar niet begrijpen, miscommunicatie, het gevoel hebben steeds verder uit elkaar te groeien.

Ik ben Imka Wilschut.
In het dagelijks leven ben ik coach en trainer en ik ondersteun vanuit die rol teams en individuen bij struggles die zij tegenkomen. Ik geloof heilig in de veerkracht van de mens, in persoonlijke groei en het benutten van talenten. Focus op wat je kan, waar je goed in bent en durf te dromen!
Die ontdekkingsreis ga ik graag met jou aan. Om jouw ware potentieel te ontdekken en je in je kracht te zetten. Mijn inspiratie en overtuiging komt samen in de volgende quote van Pipi Lankous: “Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Bij de Stokholm Changemaking Community kom je mij in diverse masterclasses en in individuele coachings sessies tegen. Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten om het maximale uit jouw leven te halen en daarmee het verschil te maken.

koppel wandelt in het bos
Left Parallax Background Element

PROGRAMMA

Met deze sessie helpen wij jullie in openheid te delen, dieper op je verlangens en wensen in te gaan, opdat jullie dichter naar elkaar toe groeien en er meer magie, liefde, begrip en respect ontstaat.
De sessies zijn zowel individueel, als stel, als in een groep van maximaal 6 personen te boeken.
De onderwerpen die aan bod komen geven je inzicht in jezelf en in je relatie en geven handvatten om de kunst van de relatie ten volle te begrijpen.
imka wilschut
barbara-muller

Info
& Reserveren

Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Datum: 22 september
Kosten: € 45
Locatie: Stokholm, Dordrecht
Inclusief: Sapjes, thee, koffie en lekkers

Reserveer masterclass Relatie opfrisser

Selecteer de datum van je keuze en het aantal plaatsen, vul je gegevens in en reken af. Je ontvangt dan direct de reserveringsinformatie en het toegangsbewijs in je mailbox.

Left Parallax Background Element