Nieuws

Het laatste nieuws van Stokholm Change, over onze masterclasses, sessies en interessante verhalen vanuit de media

appel of donut

Afvallen zonder sporten

Het is mogelijk om af te vallen zonder te stoppen met eten en zonder te sporten. Wij hebben hier 3 alternatieve manieren gevonden om van die extra kilo’s af te komen. Bekijk ze hier.

Lees verder
icetubs

Waar is een ijsbad goed voor?

Een heerlijk warme douche, een vakantie naar de zon of een heerlijk zonnetje in de lente. Van warmte vrolijken we allemaal op, van kou niet. Althans dat denken we. Want op het moment dat we de kou gaan omarmen er mee leren om te gaan houden we hier misschien nog wel meer van dan van de warmte.

Lees verder
winterzwemmen

IJsbad maakt gelukkig

Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende slapen: we weten allemaal wat we moeten doen om onze weerstand op peil te houden. Maar wist je dat (extreme) kou je ook kan helpen om je lichaam sterker te maken? En dat niet alleen: er zijn nog meer positieve effecten, zoals gelukshormonen die vrijkomen! De 5 grootste voordelen van (extreme) kou op een rij.

Lees verder
psychologie magazine

Iedereen heeft wel iets

Psychologie Magazine vroeg de Nederlandse bevolking naar de psychische klachten waar ze in hun leven tegenaan zijn gelopen. En wat bleek: vrijwel iedereen heeft weleens iets. Dit sluit aan bij een nieuwe manier van denken die steeds meer terrein wint in de wetenschap: we hebben allemaal krachten én kwetsbaarheden.

Lees verder