Stokholm
Changemaking Community

Tijd voor jezelf nemen, juist nu, is geen luxe, het is een investering in en met jezelf die echt de moeite waard is.

yoga

Waarom

Wil jij meer rust, energie, vertrouwen op je innerlijk kompas, kracht, verdieping, balans en plezier in je leven? Wil jij meer handelen naar wat je echt wil? Heb je het idee dat jij meer uit je leven kan halen en voelt dit als het moment? Waar zou je meer van willen en waar minder? Hoe realiseer je dat?
Kun je op één vraag al ja antwoorden, dan is de tijd rijp om op ontdekkingsreis te gaan.

Wat

Alles waar je naar zoekt is al in je aanwezig. Tijd voor jezelf nemen is voeding voor je ziel en herinnert je wat werkelijk belangrijk voor je is. Waar je van aan gaat.
We zijn geboren om plezier te maken, gelukkig te zijn, onszelf en anderen lief te hebben. Gaandeweg ons leven raken wij dit kwijt door verwachtingen en eisen die wij zelf en ook anderen over ons hebben.

Hoe

Wij zijn voelend geboren en denkend gemaakt.

In de Stokholm Changemaking Community bieden wij diverse sessies aan, die jou uitnodigen weer naar binnen te keren, patronen te doorbreken, kracht en helderheid in jezelf te vinden. Zodat je los kan laten wat je niet meer nodig hebt en er meer levensenergie kan stromen, jij beter voor jezelf zorgt en het leven meer viert.

Dat doen wij door het aanbieden van diverse masterclasses en energizers, zowel 1 op 1 als in groepsverband. Wij geven inspirerende sessies en bieden magische ervaringen.

Return on investment

Stokholm Changemaking Community is een stichting, zonder winstoogmerk. Wij herinvesteren in sessies voor kwetsbare kinderen met als doel hen weerbaarder, krachtiger en gelukkiger te maken. Zowel op individueel- als op groepsniveau.

Ik vond het een super ervaring en vooral ook de uitleg over de ademhaling en de oefeningen. Heel verhelderend. Ik ga met een heldere geest en een fijn gevoel naar huis en kom snel weer terug.
Hasta luego

Stokholm Do

Play Video about stokholm do

Stokholm See

Play Video about stokholm-see

Stokholm Think

Play Video about stokholm think

Het was zo'n speciale ervaring en vooral op een manier gepresenteerd dat ik het anderen kan aanraden. Na de ademhalingssessie geeft dit een heerlijk rustgevend gevoel. We kwamen voor ijswater, maar de breathing had ik zeker niet willen missen.

sfeer stoelen
stokholm interieur
bladeren

Wilde graag een verbindende ervaring met vriendinnen. En dat was het, meer dan dat zelfs. Mijn hart staat open en ben zeer geïnspireerd.