sterke vrouw

Masterclass
Persoonlijk leiderschap

Energieke masterclass, gegeven door 2 van onze grote inspiratoren, Jan en Barbara. Zij bezitten een grote kennis en hebben unieke vaardigheden om jouw inzichten te vergroten en de regie over je leven terug te nemen.

Barbara is Ashoka Fellow.

Ashoka logo

Voordelen

 • Ontdekken van je eigen persoonlijk leiderschap
 • Krachtbron ontdekken
 • Inzicht in kernwaarden
 • Inzicht in drijfveren
 • Deze kernwaarden en drijfveren benutten en meer grip krijgen op je (werk) leven
 • Inzicht in belemmerende factoren, waarom zijn ze daar?
 • Tools om deze hindernissen om te zetten in kracht en actie
 • Sterk blijven in een systeemwereld
 • Vergroten cirkel van invloed
 • Betere balans, doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt
 • Meer plezier in je (werk) leven

Inspiratoren Jan en Barbara

jan alblas

Jan Alblas

Mijn naam is Jan Alblas, ik ben een ‘leven lang’ werkzaam in de zorg. Nu doe ik dat als directeur, bestuurder en toezichthouder.

De zorg is een essentieel en waardevol onderdeel van onze samenleving. Dat blijkt in deze tijd eens te meer. De zorg is, net zoals veel organisaties en instellingen in alle sectoren, ook een stevig vlechtwerk van regels, procedures en protocollen. Deze zijn aan elkaar gesmeed tot een solide systeem en dikwijls nauwelijks te doorgronden. Ik verwonder me regelmatig over de impact van deze systemen op ons leven, ons bestaan als mens. Staat de mens daadwerkelijk centraal, zoals bijna alle organisaties hebben vastgelegd in hun kernwaarden. Waar is er ruimte en kunnen we deze zelf nog creëren? Hoe geven we hier zelf eigenlijk inhoud en vorm aan? Dit zijn vragen die aan de orde komt in de masterclass persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap begint met zelfsturing. Oftewel het besef en de realisatie dat je aan het stuur moet zitten van je eigen leven. Persoonlijk leiderschap gaat over regie nemen over jouw eigen leven. Door te onderzoeken wat je waarden en talenten zijn kun je doelen kiezen die bij jou passen. Zo kun je zowel zakelijk als privé bewuste keuzes maken, zodat je een gelukkiger leven zal leiden. Zo werken hart, hoofd, en handen optimaal samen.
Jij kunt hieraan dus zelf bijdragen. Het begin van deze verandering begint bij jezelf, binnen je eigen cirkel van invloed. Waar ligt deze en hoe kun je hier op een positieve en constructieve wijze invloed op uit oefenen?

Middels een gevarieerd en verrassend programma gaan we eigen inzichten vergroten en veel oefenen met de opgedane kennis en vaardigheden. Zodoende wordt het vermogen om zelf een bijdrage te leveren aan gewenste veranderingen binnen je eigen (leef)omgeving van binnenuit vergroot.

Graag ga ik samen met jou deze mooie uitdaging aan!

barbara muller

Barbara Muller

In tien jaar tijd heb ik samen met een geweldig team, twee stichtingen groot gemaakt; het Babyhuis en Beschermde Wieg. De weerstand die wij ervaren hebben, heeft mij alleen maar sterker gemaakt. Het is mijn missie de changemaker in mensen weer wakker maken. Hun oorspronkelijke drijfveren naar boven halen. Hen te leren hoe hun stem gehoord kan worden. Dan pas kun je zorgen voor anderen, waaronder de doelgroep voor wie jij je inzet.

Tijdens de masterclass Persoonlijk leiderschap wordt hard gewerkt om het beste uit jezelf te halen. Als mens, als collega, als changemaker. Daarmee stuw je de organisatie naar een hoger plan, want je werkt met meer daadkracht, effectiviteit en positiviteit. Er ontstaat een gezondere balans tussen werk en privé. Dat vertaalt zich zo snel terug en steekt anderen aan hetzelfde te doen.

Anderen mogen raken en inspireren, dat is mijn drijfveer. Wij geven mensen mee eerst goed voor zichzelf te zorgen, dan pas kun je goed zorgen voor de mensen voor wie jij zorgt binnen je werk. Blijf deze mensen altijd respectvol en gelijkwaardig in de ogen kijken en zie ze als mens en niet als cliënt of patiënt. Je zult versteld staan van de energie die daarmee vrijkomt, het vertrouwen dat je losmaakt in anderen, die op hun beurt kunnen groeien en het beste uit hun mens zijn kunnen halen.

Masterclasses

Masterclass Persoonlijk leiderschap

Duur: 4 uur
Tarief: 195 bedrijven | 125 particulieren
Inclusief: Ademsessie en ijsbad, lunch, gezonde drinks & bites

Wat een bijzondere ervaring, een overwinning op mezelf. Dankjewel!

herstbladeren
powervrouw

Dank voor het weer meer rust vinden in mijn lijf.