masterclass marcel

Masterclass
Power Breath & Ice

Deze vorm van ademhaling, waarin het team wordt begeleid door een ademcoach, beïnvloedt het autonome zenuwstelsel, dat verantwoordelijk is voor de onbewuste aansturing van vitale fysieke processen. De ademhaling activeert het sympathische zenuwstelsel, waardoor je in staat bent om te presteren.

Vanuit mijn praktisch denken kan ik je uitleggen wat er in het lichaam gebeurt als we de ademhaling optimaliseren. En wat er gebeurt als je zo nu en dan de kou trotseert. Kortom: wat zijn de gezondheidsvoordelen. Maar nog liever laat ik het je ervaren. Door de ervaring ga je voelen wat er met je gebeurt. Je ervaart de weerstand als je de ademhaling bewust gaat versnellen, maar doordat je weet wat er gebeurt, is het makkelijker doorgaan. Als beloning voel je de ontspanning als de rust zijn intrede doet.

Uiteraard kun je het ongemak voelen bij de wetenschap dat je het lichaam gaat blootstellen aan de kou. Maar wat doet het met je als je het hebt gedaan en je je bewust bent geworden van wat je kunt? In het leven krijgen we te maken met obstakels en weerstand. Als we deze niet meer zien als vervelend, maar als gereedschap om te groeien kunnen we nog zóveel meer.

Coach: Marcel

Voordelen

  • Je doorbreekt de beperkte ademhalingspatronen en leert hierdoor effectiever en gemakkelijker te ademen
  • Je krijgt meer energie en vitaliteit en je versterkt het zelfhelende vermogen van je lichaam
  • Mentale en emotionele blokkades opgeruimd
  • Krachtige detox
  • Bevrijding van fysieke spanning en stress
  • Verbetering van doorbloeding
  • Meer zelfvertrouwen
  • Positievere levenshouding
  • Minder denken en meer voelen
  • Terug naar een gezonde natuurlijke ademhaling

Masterclasses

Masterclass Power Breath & Ice

Met ademuitleg, ademsessie volgens de Power Breath methode en ijsbad.

Duur: 2 uur
Tarief: 40
Inclusief: gezonde drinks & bites

Masterclass Power Breath & Ice

Een extra lange sessie (met ademsessie volgens de Power Breath methode), waarin meer theorie wordt besproken over wat gezonde adem doet met je lichaam en geest. Ook zijn er meer praktische ademoefeningen.

Duur: 4 uur
Tarief: 75
Inclusief: gezonde drinks & bites

Het is echt super. Eerste even erg koud en je ademhaling controleren, dan ontspan je en verbaas je jezelf. Een mooi gevoel dat je lichaam dat gewoon kan.

ademsessie
ijswater
blauwelucht

I am so grateful I was able to visit Stokholm House and participate in a beautiful and well-held breathing session. The space felt utterly welcoming and inviting from the first moment, I was guided and held through the session very safely and gently.