stokholm-beeldmerk
|
|
instagram
top

MASTERCLASS
POWER BREATH

MASTERCLASS POWER BREATH MET IJSBAD ERVARING
Deze vorm van ademhaling, waarin het team wordt begeleid door een ademcoach, beïnvloedt het autonome zenuwstelsel, dat verantwoordelijk is voor de onbewuste aansturing van vitale fysieke processen. De ademhaling activeert het sympathische zenuwstelsel, waardoor je in staat bent om te presteren.

 

De benefits van deze ademhaling zijn:

  • Je doorbreekt de beperkte ademhalingspatronen en leert hierdoor effectiever en gemakkelijker te ademen
  • Je krijgt meer energie en vitaliteit en je versterkt het zelfhelende vermogen van je lichaam
  • Mentale en emotionele blokkades opgeruimd
  • Krachtige detox
  • Bevrijding van fysieke spanning en stress
  • Verbetering van doorbloeding
  • Meer zelfvertrouwen
  • Positievere levenshouding
  • Minder tobben en piekeren
  • Terug naar een gezonde natuurlijke ademhaling
adem
Left Parallax Background Element

COACH
MARCEL

Mijn leven is een zoektocht naar gezondheid, verbinding en persoonlijke groei. Hoewel ik daar vroeger anders over dacht, zijn er gebeurtenissen die je laten zien waar je naartoe mag gaan. Mits je ervoor openstaat.

In de winter van 2019 schreef ik het volgende:
“12,5 km in korte broek. Drie uur diepe sneeuw. Temperaturen van -1,5 tot -7, windkracht 0 tot 4. Maximale gevoelstemperatuur -20. Wij kunnen zóveel. Vandaag beklom ik een berg, zowel fysiek als mentaal. Ik heb me er toe moeten zetten om de eerste stap te maken. Heb me verbaasd over mijn doorzettingsvermogen. Gevlogen op mijn energie, maar ook mijn angsten onder ogen gekomen. Nog bewuster geworden van de kracht van onze ademhaling. Maar ook gevoeld wat het is als je die verliest. Blij met het leven en de lessen die het je kan geven als je bereid bent uit je comfortzone te stappen. Bovenal zo dankbaar voor de mooie mensen om mij heen die mij helpen waar nodig.”

Dit was het moment dat ik begreep dat ik hier in deze wereld een taak heb: mensen helpen het vertrouwen in zichzelf te vinden. En vanuit dit vertrouwen het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest te optimaliseren.

Vanuit mijn opleiding tot Personal Trainer heb ik geleerd hoe mijn lichaam werkt. Hier goed mee omgaan, maakt dat we fysiek sterk en gezond kunnen blijven. Als ademcoach begrijp ik zoveel meer over de struikelblokken in het leven en hoe wij onbewust in staat zijn deze obstakels te doorleven en via de adem op te lossen. En als instructeur in adem- en koude training zie ik hoe je de rust kunt vinden vanuit de ademhaling en hoe je via die rust dichter bij jezelf kan komen om vervolgens de mindset te vinden om in de kou je innerlijke warmte te vinden.

Vanuit mijn praktisch denken kan ik je uitleggen wat er in het lichaam gebeurt als we de ademhaling optimaliseren. En wat er gebeurt als je zo nu en dan de kou trotseert. Kortom: wat zijn de gezondheidsvoordelen. Maar nog liever laat ik het je ervaren. Door de ervaring ga je voelen wat er met je gebeurt. Je ervaart de weerstand als je de ademhaling bewust gaat versnellen, maar doordat je weet wat er gebeurt, is het makkelijker doorgaan. Als beloning voel je de ontspanning als de rust zijn intrede doet.

Uiteraard kun je het ongemak voelen bij de wetenschap dat je het lichaam gaat blootstellen aan de kou. Maar wat doet het met je als je het hebt gedaan en je je bewust bent geworden van wat je kunt? In het leven krijgen we te maken met obstakels en weerstand. Als we deze niet meer zien als vervelend, maar als gereedschap om te groeien kunnen we nog zóveel meer.

Doe je met me mee?

remember-masterclass
marcel koehorst

Info
& Reserveren

Duur: 2 uur

Datum:

Tijd:

Kosten: € 37,50

Locatie: Stokholm, Dordrecht

Deelnemers: min. 4, max. 8

Inclusief: IJsbad, sapjes, koffie, thee en lekkers

Reserveer masterclass Power Breath

Selecteer de datum van je keuze en het aantal plaatsen, vul je gegevens in en reken af. Je ontvangt dan direct de reserveringsinformatie en het toegangsbewijs in je mailbox.
Left Parallax Background Element