stokholm-beeldmerk
|
|
instagram
top

Reviews

ERVARINGEN VAN ENTHOUSIASTE BEZOEKERS VAN DE STOKHOLM CHANGEMAKING COMMUNITY
     IJsbad &  Power Breath

Anoniem
I am so grateful I was able to visit Stokholm House and participate in a beautiful and well-held breathing session. The space felt utterly welcoming and inviting from the first moment, I was guided and held through the session very safely and gently. The breathing session really helped me to drop from the mind to the heart, connect with my body and emotions, and most importantly release what was not serving me anymore. I felt like a new-born after the session. I would really recommend the breathing session to everyone – it’s such a powerful yet simple tool to connect with oneself!

Anomiem
Je angst overwinnen, je vrees trotseren, dat is wat je doet als je in het ijsbad gaat!
Met de juiste coaching om mijn ademhaling onder controle te houden, lukt het me om het ijsbad te nemen.
Ik neem graag even de tijd om de moed te vatten voor het koude water ( het buitenzwembad vind ik al verschrikkelijk), maar met een goede mindset, wordt het na een paar minuten zelfs heerlijk! Jammer dat mijn tijd er op zat. Maar ik heb het toch maar mooi gedaan! Het geeft een heerlijk gevoel, zowel op je huid (doorbloeding) als in je hart (trots)!

Tess
Eindelijk ervaarde ik rust in mijn hoofd. De begeleiding om diep in en uit te ademen tijdens de kou, heb ik als veilig en fijn ervaren. Dat maakte dat de kou waarvan ik in het begin last had en voor weg wilde lopen naar de achtergrond verdween. Ik heb nu het idee dat ik de wereld aankan.

Steven
‘Welke gek vindt dit leuk?’ vroeg ik hardop bij het instappen. ‘IK’ durf ik nu stellig te zeggen. Wat een ervaring om uit mijn comfortabele zone te komen en wat kan een mindset veel tegenhouden en tegelijk veel openen als je deze bij durft te stellen.

Ruud
Ik zag ertegenop als een berg die ik moest beklimmen.
Ik vond mezelf superman na afloop.
Sliep als een roos en zit twee dagen later nog vol energie.
Je hebt me er geweldig doorheen geholpen.
Ik kom terug!

     Masterclass Ademcoach

Daan
Onder de indruk van wat deze ademsessie met me gedaan heeft. Fijne begeleider in een prachtige setting, voelde me meteen op mijn gemak. De diepe rust die ik ervaren heb, alsof ik nu echt thuis was gekomen bij mezelf en dat op mijn vijftigste. Heb als een os geslapen vannacht en ben van plan maandelijks een les te volgen bij jullie.

Kim
Het valt lastig in woorden te duiden maar wauw, wat was dit een gave, magische ervaring. Er kwam zoveel boven dat lang verborgen lag en het mooie was: alles was goed, ik voelde me veilig en geborgen.
Ik heb 3 dagen lang de energie gevoeld. Nu lekker vasthouden.

Anoniem
Wat was het een heerlijk moment bij Verbonden Adem. Even helemaal loskomen van alles en alle focus op je adem. Ik merk: hoe meer je je lijf vult met adem, tot in de verste plekjes van je romp toe, hoe helender het is!
Adem gééft, en ís LEVEN! Door meer diep en vol te ademen, met hulp van de ‘ verbonden adem’ merk je echt dat je Leeft!
Echt een aanrader!

     Masterclass Energizer Zorg

Merel
Het heeft me zoveel energie gegeven om met jullie samen te zijn. Wat een fijne ambiance in het Stokholm pand. Jullie weten te verbinden en het beste uit het individu en de groep te halen. In een veilige omgeving, waar een ieder wordt uitgenodigd zijn/haar hart te laten spreken. Ik ben voor het eerst weer eens uit mijn hoofd gekomen en voelde mijn hele lichaam. Ik weet nu wat ik kan doen beter te voelen ipv als een razende door het leven te rennen. Stil te staan…..
Het ijsbad en de ademsessie waren sensationeel. Iets dat ik uit mezelf nooit zou doen. Ik ben door mijn grens gegaan in de goede zin van het woord en uit mijn comfortabele zone.
Verder was de dag tot in de puntjes verzorgd, met gezonde bites, lekker fruit, fijne lunch en een zalige haver latte.
Dank jullie wel!

Teambuilding Ashoka
Hi all! Today we had a ‘breath taking’ experience at the Changemaking Community, Barbara’s latest initiative to ihignite te power in each and every one to be a changemaker. Using breathing techniques, yoga and more to connect with the inner self and with nature. Barbara even coached us into a 5 degree celcius ice bath! We also met with the people who are now leading her other initiatives Babyhuis and Beschermde Wieg.
It was an amazing day, thank you so much Barbara!!

We love to see you!