stokholm-beeldmerk
|
|
instagram
top

MASTERCLASS
TINNITUS

Tinnitus is een, letterlijk, oorverdovend geluid in de oren. Fluiten, zoemen, gesis, brommen of een ander geluid ‘horen’, zonder dat dit daadwerkelijk buiten het hoofd aanwezig is, wordt tinnitus genoemd. Tinnitus komt van het Latijnse ‘tinnire’ dat rinkelen betekent

Dat tinnitus je leven overhoop gooit, je isoleert en wanhopig maakt, heeft Babara persoonlijk ervaren. Zij weigerde zich neer te leggen bij het advies van de dokters dat er niets aan deze handicap te doen is en ging op zoek naar mogelijkheden om de tinnitus te verzachten en te omarmen. Over deze inspirerende zoektocht schreef zij het boek Onbesuisd. Later zette zij de Tinnitus Sharing Community op, met als doel anderen te helpen op hun weg naar verlossing.

tinnitus
Left Parallax Background Element

INFORMATIE

MASTERCLASS TINNITUS SHARING COMMUNITY

De masterclass Tinnitus Sharing Community biedt, dankzij een uniek en veelzijdig aanbod, de ruimte dat hart en hoofd weer in verbinding komen en gaan stromen. Een veilige omgeving met lotgenoten, waar ruimte is om te spreken over de belemmeringen die tinnitus met zich meebrengt. De eenzaamheid en wanhoop die je kunt voelen. Dit gebeurt met respect, liefde en zonder oordeel. De plek voor stilte, vertraging, kracht, saamhorigheid, bewustwording en ontspanning.

De TSC masterclass draagt daarmee bij om de levenslust, kracht, ambitie en vitaliteit bij mensen terug te vinden en te bestendigen. Met als doel dat tinnitus minder podium krijgt, waardoor jij meer van het leven kan genieten. Je bent niet alleen; met elkaar kunnen we de wereld wat mooier maken.

 

MASTERCLASS TINNITUS PRIVATE SHARING
Tijdens een een op een gesprek met ervaringsdeskundige Barbara Muller, gaan we dieper in op de impact die tinnitus op jou en je omgeving heeft. Een ochtend waar herkenning en erkenning de rode draad vormen en waar samen gezocht wordt naar openingen richting acceptatie, omarming van deze alles overheersende handicap.
Je wordt op een liefdevol en directe wijze begeleid OM naar jezelf te kijken en krijgt tools om zowel mentaal als fysiek sterker te worden. Thema’s als terugkerende patronen, leren ontspannen en de regie op je leven terugpakken, komen aan bod.
Bewustwording en zelfkennis zijn een belangrijk onderdeel van deze privé masterclass.

REVIEWS

Privé Masterclass Tinnitus

Lieve Barbara,

Je hebt me veel handvatten gegeven om beter voor mezelf te zorgen en mijn oorsuizen te begrijpen en aan te kunnen.
De ruimte die je biedt mijn verhaal aan te horen en je oprechte reactie daarop hebben mij zo goed gedaan. Ik had de liefdevolle confrontatie nodig.
Ik ga vol goede moed verder en houd je op de hoogte hoe het gaat.

Liefs, Sandra

remember-masterclass
barbara-muller

Info
& Reserveren

Duur: 3 uur

Datum: 2021 – 3 november

Tijd: 11:00 – 14:00 uur

Kosten: € 65

Locatie: Stokholm, Dordrecht

Deelnemers: min. 4, max. 8

In combinatie met: Biofotonen therapie, uitleg en doormeten

Inclusief: Organic lunch, sapjes, koffie, thee en lekkers

 

Privé Masterclass Tinnitus
Duur: 2 uur
Tarief: € 150

 

Privé Masterclass Tinnitus, inclusief privéles yoga
Duur: 3 uur
Tarief: € 200

Boeken via persoonlijk contact met Barbara, per mail.

Reserveer masterclass Tinnitus

Selecteer de datum van je keuze en het aantal plaatsen, vul je gegevens in en reken af. Je ontvangt dan direct de reserveringsinformatie en het toegangsbewijs in je mailbox.

Left Parallax Background Element