top

Vissie
Stokholm

De maatschappij waarin we nu leven, stelt hoge eisen aan ons als individu. Je moet presteren op school of op je werk. Er wordt veel van je gevraagd. We raken overprikkeld door de informatiesnelheid, werkdruk, de verantwoordelijkheid die je voelt voor je omgeving, gezin, kinderen en vrienden. Dat maakt dat we zelden nog stilstaan, rust ervaren en op kunnen laden.

Een tekort aan tijd en ruimte om stil te staan bij belangrijke levensvraagstukken. Doe je nog wel wat je leuk vindt? Volg je je hart? Weet je nog wat je dromen van vroeger waren? Hoe kun je een stap terug doen om weer vooruit te kunnen?
Stolkholm Changemaking Community biedt een unieke community aan die levensveranderend is. Niet alleen in het hier en nu, maar juist voor de lange termijn. Een plek waar iedereen zich thuis voelt en onderdeel is van een groter geheel.

Nee zeggen tegen een ander is ja zeggen tegen jezelf

Vaak is stilstaan een groot cadeau voor jezelf. Contact met jezelf, in rust en in beweging. In het hier en nu te zijn en daardoor je leven te veranderen, Die verandering kan jij mogelijk maken. En wij helpen je daar graag bij!

Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element

MISSIE
STOKHOLM

Stolholm Changemaking Community is de hotspot in het centrum van Dordrecht, waar hart en hoofd weer in verbinding komen en gaan stromen. De plek voor stilte, vertraging, kracht, bewustwording en ontspanning. Waar ruimte is om te spreken over je belemmeringen, met als doel je leven in zijn volle potentie te kunnen leven. Met respect en zonder oordeel.

Stokholm Changemaking Community biedt individuen en bedrijven een veelzijdig aanbod, geheel op maat en naar wens samengesteld. Stolholm draagt daarmee bij om de levenslust, ambitie en vitaliteit bij mensen terug te vinden en te bestendigen. Want als jij vitaal en gezond bent, ben je in staat werkelijk betekenis te hebben voor jezelf, je omgeving en daarmee onze wereld.

leo-huijser

Lifecoach

Ik ben Leo Huijser, dagelijks werkzaam als coach, jeugdprofessional en trainer. In mijn  werk ben ik door de jaren heen steeds meer gaan beseffen hoe belangrijk luisteren is. Kijken, horen en opmerken wat de ander bezig houdt.

Bij Stokholm Changemaking Community kun je mij vinden als lifecoach en coördinator.
Verder ben ik er van overtuigd dat veerkracht, humor, verdragen en volhouden belangrijke woorden zijn om te dealen met alles wat op jouw en mijn pad komt.

Left Parallax Background Element
Jan Alblas

Coachende
changemaker

Mijn naam is Jan Alblas, ik ben werkzaam als directeur bij Pameijer in Rotterdam. Ik heb veel kennis en ervaring bij het ontwerpen van strategieën voor en het ontwikkelen en implementeren van nieuwe vormen van dienstverlening. Tevens ben ik bestuurlijk actief binnen Valente (dit is de branchevereniging voor de langdurige geestelijke gezondheidszorg in Nederland). Als toezichthouder ben ik betrokken bij twee organisaties in de ouderenzorg.
Left Parallax Background Element

Momenteel ben ik vooral betrokken bij +Vijf. Dit is een nieuw platform naast Pameijer en volop aan de slag met het ontwikkelen van innovatieve supportprogramma’s voor het sociale- en het private domein. Ook optimaliseren we een aantal succesvolle concepten waaronder Howie the Harp en Buurtcirkel. Beide heb ik overigens in het buitenland ‘ontdekt’ en naar Nederland gehaald. Er zijn momenteel bijna 100 Buurtcirkels en 4 Howie vestigingen operationeel.

Drijfveren. Ik werk altijd vanuit een expliciete visie en vind 4 principes essentieel als het gaat om de ondersteuning van (kwetsbare) mensen in onze samenleving: talent, eigen regie, tijdelijkheid en ‘in en met de samenleving’. Ik vind daarom dat het onze opgave is om de talenten, kwaliteiten, vaardigheden en aardigheden samen met de mensen voor wie wij zo graag werken maximaal te ontplooien, aan te spreken en te gebruiken.
Als dit lukt ligt er een goede, vitale basis voor het aangaan van gelijkwaardige, wederkerige relaties en het kunnen groeien in een sociaal gewaardeerde rol. Zodoende kunnen ook zij een bijdrage leveren aan onze samenleving.

Het beoogde effect is het terugdringen van afhankelijkheid van professionals en organisaties. Bovendien is er geen onnodige verspilling van ‘human capital’.

Ik zie dit als een kansrijke uitdaging en niet als een loodzware opgave van de organisaties en voor van de medewerkers op alle niveaus.

Follow
us on
instagram

Left Parallax Background Element