stokholm-beeldmerk
|
|
instagram
top

ZELFVERTROUWEN
& ZELFACCEPTATIE

Een uitdagende masterclass over hoe je op een authentieke manier (meer) ruimte kunt innemen. Mentaal en fysiek. Hoe jij je eigen autoriteit bent en wat voor impact dat kan hebben.
Dat doen we onder andere door stellingen en anonieme taboes op een veilige en interactieve manier te bespreken, zo onderzoeken we interpersoonlijk hoe we tegen verschillende facetten aankijken en waarom. Je leert hiervan enorm veel over jezelf.

Doel

Taboes in jezelf aankijken en authentiek ruimte innemen, zodat je voor de volle 100% jezelf kan zijn.

bowie redman
Left Parallax Background Element

INFORMATIE

BOWIE REDMAN

Bowie Redman Barbiers heeft al 30 jaar ervaring met woorden, alhoewel praten en iets zeggen soms twee verschillende dingen zijn. Nu schrijft en spreekt ze, soms metaforisch, af en toe multi-interpretabel maar altijd recht vanuit het hart. Ze stond in 2019 in de finale van het NK Poetry Slam, heeft met diverse muzikanten haar spoken word werk muzikaal vertaald en brengt in het najaar van 2022 haar eerste boek uit over taboes bij uitgeverij A.W. Bruna. Ook met haar bedrijf maakt ze die taboes bespreekbaar, de schaamte die je ervaart, de affaire die je had, het verlies van je kind, de dingen die niet gezien mogen worden komen open en bloot op tafel te liggen zodat we allemaal meer verbinding en vrijheid ervaren.
Op haar Instagram maakt ze dagelijks voor meer dan 11.000 mensen deze onbespreekbare onderwerpen bespreekbaar door ook zelf met de billen bloot te gaan en zorgt ze er zo voor dat alle taboes beetje bij beetje worden doorbroken.

bowie redman
remember-masterclass

Info
& Reserveren

Duur: 2 uur

Datum: zaterdag 11 december 11-13 uur

Kosten: € 45

Locatie: Stokholm, Dordrecht

Inclusief: Sapjes, koffie, thee en lekkers

Reserveer masterclass Zelfvertrouwen

Selecteer de datum van je keuze en het aantal plaatsen, vul je gegevens in en reken af. Je ontvangt dan direct de reserveringsinformatie en het toegangsbewijs in je mailbox.

Left Parallax Background Element