stokholm-beeldmerk
|
|
instagram
top

MASTERCLASS
ENERGIZER VOOR ZORGMEDEWERKERS

Veel mensen die werken in de zorg hebben juist nu behoefte aan een energizer, een boost om de zinnen te kunnen verzetten en om zichzelf weer te herontdekken als krachtbron. De aanzet geven wij middels een inzichtgevende en betekenisvolle masterclass.

Ons zorgstelsel is vooral gericht op ziekte. Hierdoor worden problemen soms onnodig gemedicaliseerd en laten we kansen liggen om mensen ook op een andere manier te helpen met hun gezondheid en welbevinden.

zorgmedewerkers
Left Parallax Background Element

PROGRAMMA

MASTERCLASS ENERGIZER VOOR ZORGMEDEWERKERS

Binnen deze masterclass willen we recht doen aan de hele mens. Professionals in de zorg maken de zorg en zij zijn ook de sleutel tot verandering. Daarom willen wij graag samen met jou teruggaan naar de essentie. We richten ons daarom op zorgverleners, die op basis van persoonlijk commitment met hun ervaring en deskundigheid als bagage, tot meer persoonsgerichte zorg willen komen. Persoonsgerichte zorg vraagt om een andere, bredere kijk maar ook een dosis lef.

Tijdens deze masterclass gaan wij nieuwe energie en richting geven, om samen na te denken over de toekomst van de zorg. Met een gevarieerd en verrassend programma creëren we vernieuwde inzichten, kennis en vaardigheden.

Jan Alblas
remember-masterclass

Info
& Reserveren

Duur: 4 uur

Tijd: 10:00 – 14:00 uur

Datum: 10 november 2021

Kosten: € 95 (particulier) / € 145 (zakelijk)

Locatie: Stokholm, Dordrecht

Deelnemers: Onbeperkt

Inclusief: Organic lunch, hapjes en energizing healthy drinks, koffie en thee

Reserveer masterclass Energizer voor zorgmedewerkers

Selecteer de datum van je keuze en het aantal plaatsen, vul je gegevens in en reken af. Je ontvangt dan direct de reserveringsinformatie en het toegangsbewijs in je mailbox.

Left Parallax Background Element